Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@12:29:38 GMT

چند توصیه مراقبت از مو‌ها درسرما

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۵۲۹۸۴

هرچند افراد بسیاری زمستان سرد را با تمام جزئیات آن دوست دارند، اما با این وجود نمی‌توان مجموعه‌ای از مشکلات زیبایی را که به همراه دارد، نادیده گرفت. ناطقان: به نقل از اسپوتنیک، ریزش مو یکی از بزرگترین کابوس‌هایی است که اکثر مردم در ماه‌های سرد زمستان تجربه می‌کنند.

افرادی که مو‌های نازکی دارند بیشتر در فصل زمستان دچار ریزش مو می‌شوند؛ زیرا در زمستان هوای خشک تمام رطوبت پوست سر را جذب کرده و باعث خشک شدن آن می‌شود که این خشکی به نوبه خود منجر به شکنندگی و ریزش مو خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این افراد باید بیشتر مراقب این موضوع باشند و در این فصل توجه ویژه‌ای به مو‌های خود نشان دهند.

در ادامه این مطلب برای جلوگیری از ریزش مو در ماه‌های سرد زمستان یا کاهش اثرات آن، به چند نکته اشاره شده است.

کوتاه کردن مداوم موها

برای حفظ سلامت مو باید هر ۴ الی ۸ هفته مرتباً مو‌های خود را کوتاه کنید؛ اینکار نه تنها ریزش مو را کاهش می‌دهد، بلکه به از بین رفتن موخوره و جلوگیری از آسیب مو نیز کمک کرده و رشد مو را تقویت می‌کند.

مو

ماساژ مو‌ها با روغن گرم

ماساژ مو‌ها با روغن گرم بهترین درمان برای مو‌های آسیب دیده از اثرات زمستان است؛ به گونه‌ای که باعث تقویت و تغذیه پوست سر شده و مو‌ها را دوباره براق می‌کند. می‌توان از روغن نارگیل یا روغن زیتون برای این کار استفاده کرد.

روغن زیتون

درمان مو‌ها با بخار

این روش درمانی به مرطوب سازی پوست سر و تقویت مو کمک می‌کند تا از ریزش آن جلوگیری کرده و باعث براقیت و صاف شدن مو شود؛ بنابراین بسیار خوب است که به طور مداوم از بخار استفاده کنید.

از بکارگیری سشوار برای خشک کردن مو‌ها خودداری کنید

بهتر است مو‌ها به حالت طبیعی خشک شده و حتی الامکان از سشوار استفاده نکنید؛ زیرا این امر باعث شکستگی مو و جذب تمام رطوبت از آن می‌شود.

علاوه بر این، باید از بیرون رفتن با مو‌های مرطوب خودداری کنید؛ زیرا هوای خشک زمستان باعث خشک شدن مو و شکست شدن آن می‌شود.

با آب داغ دوش نگیرید

شستن مو با آب داغ به مدت طولانی ممکن است باعث خشکی و وز شدن مو‌ها شود که می‌تواند صدمات جبران ناپذیری به دنبال داشته باشد. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: مراقبت ، موها ، سرما

منبع: ناطقان

کلیدواژه: مراقبت موها سرما ریزش مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۲۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند

مدیرعامل سازمان آب وبرق خوزستان با اشاره به پرشدن ۸۱ درصدی مخازن سد‌های خوزستان در پی بارندگی‌های اخیر گفت: ۱۰۰ درصد مخزن سد دز پر شد.

به گزارش ایرنا، عباس صدریان‌فر بیان کرد: شاهد ۲ موج قوی بارشی در روز‌های ۱۳ و ۱۴ اردیبشهت‌ماه در خوزستان بودیم که حوضه‌های آبریز منتهی به استان خوزستان را تحت تاثیر قرار داد.

وی با بیان اینکه سامانه‌های بارشی از ۱۰ روز گذشته مورد رصد کارشناسان سازمان آب وبرق خوزستان قرار گرفت، افزود: بررسی سامانه‌های بارشی به دلیل نوسانات زیاد دشوار بود که با مدیریت خوب و ایجاد ظرفیت در سد توانستیم سیلاب اخیر را به درستی مدیریت کنیم.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان، نقطه بحرانی بارندگی اخیر را سد دز دانست و گفت: ورودی سد دز حدود ۲هزار متر مکعب بر ثانیه بود لذا خروجی سد را از روز‌های قبل به حدود ۵۰۰ مترمکعب بر ثانیه رساندیم تا بتوانیم ظرفیتی حدود ۶۵ میلیون مترمکعب ایجاد کنیم.

صدریان‌فر تصریح کرد: اگر خروجی سد افزایش نمی‌یافت مجبور بودیم آب ورودی به سد دز را خارج کنیم.

وی با تاکید بر اینکه با این ظرفیت توانستیم از سیل پایین دست جلوگیری کنیم، افزود: همزمان با این بارش، در پایین‌دست سد دز، حوضه‌های میانی از جمله سیلاب‌ها، مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی دبی حدود ۹۰۰ متر مکعب بر ثانیه تولید کردند که اگر مقاومت ما برای خروجی سد نبود همپوشانی این ۲ خروجی می‌توانست برای مردم مشکلاتی ایجاد کند.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان بیان کرد: وضعیت مدیریت شده و حوضه‌های پایین‌دست در حال فروکش کردن هستند و احتمال دارد خروجی سد دز را در ساعت‌های آتی بیشتر کنیم.

وی از مردم تقاضا کرد در پایین‌دست مراقبت کنند و فرمانداران مربوطه نیز اطلاع‌رسانی لازم را انجام دهند.

۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان پر شد

صدریان‌فر درخصوص آبگیری انجام شده نیز گفت: حدود ۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان آبگیری شده است؛ میزان آبگیری سد کارون به ۹۱ درصد و سد دز به ۱۰۰ درصد رسیده است.

بارش بیش از ۱۷۵ میلیمتر باران طی روز‌های پنجشنبه و جمعه باعث آبگرفتگی معابر و وارد آمدن خسارت به زیرساخت‌های عمرانی و کشاورزی شهرستان دزفول شد.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • خانه خود را در بهار سبز کنید
  • مراقبت‌های ضروری بعد از تعویض مفصل زانو + فیلم
  • تزریق آنتی بیوتیک در مطب، زن جوان را راهی بخش مراقبت های ویژه کرد
  • پوست الکترونیک کشسانی که حس لامسه به روبات‌ها می‌دهد
  • اردیبهشت ماه، زمان کنترل و کاهش خسارت کرم خراط درختان گردو
  • یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند
  • چگونه در گرما از پاها مراقبت کنیم؟
  • چگونه در گرما از پا‌ها مراقبت کنیم؟